Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nebylo to auto náhodou dárek pro Vás? :-) Jinak jako obvykle hezký! R^

0 0
možnosti
MB

Není sporu o tom, že cosi mezi nebem a zemí je. Pak to člověka i reálně osloví. Např. pořídili jsme první byt v městě 300 tis obyvatel - říkám otci, bydlím v části - Mariánských Horách. Odpovídá - to je zajímavé, cca 1 km se narodil můj otec. Pořídlli jsme zcela hodile chalupu ve Vojkovicích. Otec - to je zajímavé, odsud měl děd svého obchodního příručího. (Doklady vlastním). Pak tedy jasná náhoda ! Co je to ovšem, náhoda ? = Nepoznaná skutečnost. Stejný princip i strachu ! Kdybychom to znali, věděli - pak už je to důvěrné a netřeba se toho obávat ... Čili , já si to vydefinoval jako povzbuzení - potvrzení správnosti svého konání . Jdu ve šlépejích ! Vám blahopřeji, takový věk jsem niíkdy neměl - byl jsem ihned starej :-). Domnívám se, že za nejšťastnější náhodu můžete považovat to, že jste poznala partnera a funguje to. Na všechno jsou školení, na ŘP, na jazyky , na vozík, nebo práci ve výškách ... Jak nalézt partnera - partnerku, na celý život - to se školit nedá ! Takže ano, i ta náhoda je nutná - Štěstí existuje, nicméně je třeba mu jít naproti ! Dojděte tedy ve svém životě co nejdále ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Máme doma časté "číselné náhody". Já je vnímám v datech, manželovi naskakují v mysli samy. Na náhody nevěřím. Věřím ale, že je na nás, jak s nenáhodami naložíme :-).

Takže za mne - ano, někdo někomu s tím správným autem dopřál výlet v pravý čas na pravé místo. A Vám cosi jako dárek. R^

0 0
možnosti

Ta náhoda je velmi kuriózní, a svádí k různým variantám tajemna. Ale za daleko větší a hodně šťastnou náhodu považuji, Aleno, Vaše setkání s manželem. A to asi "někdo" chtěl.

2 0
možnosti
MP

No, když myslíte, že se máme vyjádřit....Tak já to 03-04 jasně vidím jako zlomek. Bůh není zlomyslný, tak Vám zrovna na narozeniny nebude oznamovat, že máte 3/4 "odkrouceno". Nejspíš Vám chce sdělit, jak to s Vámi vidí....možná tak na 75%. Pokud neaspirujete na svatozář, tak to není vůbec špatné hodnocení, spíš takovéR^V. Skoro gratuluji.

No a pak je tady i možnost, že je to vše náhoda;-)

0 0
možnosti
RS

Nevěřím. ;-D Vědci nám říkají, že vše ve vesmíru se děje podle nějakých zákonů a všechny zákony se dají matematicky doložit. Sice většinu z nich ještě neznáme, ale to nevadí. Princip je stejný. :-)

1 0
možnosti
AS

No a příběh s espézetkou? Nějaké matematické vysvětlení?

0 0
možnosti
Foto

Je to nejspíš náhoda. Jste dobrá, že jste si toho všimla.

Možná však to bylo upozornění Boží prozřetelnosti. Třeba Vás Bůh chtěl upozornit na to, že na této zemi nebudete žít věčně. Dokonce Vám možná sdělil i datum Vašeho úmrtí, ten je zmíněn vpravo: 03. 04. Rok taktně pomlčel, třeba ho ani on sám neví. Nebo Vás nechtěl vystrašit. Být Vámi, tak si vždy 3. dubna budu dávat pozor. Každý rok, který tu budete žít ve spokojenosti déle se počítá. ;-)

3 0
možnosti
AS

Díky za příspěvek! To mne vůbec nenapadlo. Možná bych, vzhledem k síle první "message", měla o významu 03-04 popřemýšlet. Datum úmrtí by dávalo smysl! Ovšem pokud by tomu tak opravdu bylo, bylo by asi zbytečné si "dávat pozor". Spíš se každého druhého dubna pořádně opít a sepsat / aktualizovat hesla k internetovému bankovnictví pro pozůstalé :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1743x
Sdílejte se mnou zážitky čtyřnásobné maminky, co se navíc pokouší znovu zapojit do pracovního procesu!

Seznam rubrik