Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano a přesně vo tom to je! ;-D Pobavilo, ale i utvrdilo mě to v tom, že děti jsou co kus to originál a nějaké hromadné házení dětí do jednoho pytle, že je v podstatě každé stejné, jen jedno se někdy vzteká víc než druhé, je nesmysl. Kolikrát jsem nemohla spát, abych si v hlavě srovnala, co chci s dcerkou řešit a jak to budu řešit a nakonec si to holka udělala po svém, s radostí a i k mé spokojenosti :-)

Fajn článek R^

1 0
možnosti
AS

Díky, Mirko... Zajímavé je vidět všechna ta dilemata zpětně, když člověk nemohl spát kvůli výchovným problémům s dětmi a dnes se tomu člověk jen zasměje... tak doufám, že i za deset let bude čemu se smát a ne že téma "jak se nám povedly děti" bude pro naše přátele na černé listině pšššt, o tom s nima nemluv....

:-)

0 0
možnosti
Foto

Knížky asi nejsou samospásné řešení při výchově dětí, to víte sama. Děti vychováváme s láskou, citem, rozumem i smyslem pro humor atd. atd., a doufáme, že se nám vše dobré, co jsme do nich v mládí uložili, v dobrém vrátí, až budeme staří. R^:-):-)

2 0
možnosti
AS

No to je taková naše naděje. Knížky snad mohou pomoci, když si člověk zachová zdravý rozum a úsudek a zůstane sám sebou.

Co se týká ovoce, to si musíme ještě chvilku počkat.

0 0
možnosti
MB

No, pobavil jsem se - jistě jak kdo ... Na straně druhé, jakési užitečné prvky pro život zde již vidím ! Malý, mladý muž z domu vyrazil, peněz - neznámo kde pozbyl, domů se vrátil bez kalhot. Obávám se, že ten motiv se ještě u něj - bude opakovat ! ... :-)

2 0
možnosti
AS

No Mirku mezi "užitečné prvky pro život" bych řadila trochu jiné věci než ztráta kalhot a peněz a ještě drzé odmlouvání matce k tomu. (možná to odmlouvání se mu jednou bude hodit, ale i o tom pochybuju).

1 0
možnosti

Ano, děkuji Vašemu Samuelovi, že potvrdil moji teorii, a sice, že "věci mají tendenci se těšit samy"'. Někdy, když je něco špatně řešitelné, se to stane.

Tak pevné nervy, Aleno!:-))

2 0
možnosti
AS

Považujete-li toto Maruško za řešení!

0 0
možnosti
Foto

J78a45n51a 25M49a86j53o16v67á

7. 10. 2017 22:27

U vás je veselo :-))).

3 0
možnosti
AS

No tak úplně cíl příspěvku to nebyl, ale díky Jani :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1743x
Sdílejte se mnou zážitky čtyřnásobné maminky, co se navíc pokouší znovu zapojit do pracovního procesu!

Seznam rubrik