Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Zvídavé děti mají jistě inteligenční potenciál a trpělivost je na místě. Jen se nesmí odbývat je nepřesností, potažmo kravinami. Opačné spektrum je snad ještě zajímavější. Vždy jsem vytěžoval prababičky, pradědečky, potom babičky a dědečky. Již jsou dávno na pravdě Boží, ale těch otázek nezodpovězených! Výsledek je, že brzy nastoupím jako pečovatel do starobince. Tam hodlám pokračovat ve sbírání živých vzpomínek, rozhánět chmury, pomáhat a vyprovázet do věčnosti s usmířením.

1 0
možnosti
AS

Tak to klobouk dolů, víc takových, jako jste vy.

0 0
možnosti
DD

Jo prd. Čím jsem starší a sečtělejší, tím jsem blbější. Jana Májová by mohla vyprávět.

1 0
možnosti
AS

Nevím, kdo je Jana Májová, ovšem "starší a blbější", tomu rozumím ;-)

0 0
možnosti
DD

No.. Lehké to nemáte. Moji rodiče z čirého zoufalství běhali od jednoho psychologa ke druhému. A důvod? Vytrvale jsem z nich mámil, jak jsem přišel na svět. S obligátními okecávkami neměli šanci. Pohořeli i psychologové. Taťka přišel domů vyškolen důkladně a jal se vysvětlovat. Asi následovně. Tatínek dodá semínko a dá ho mamince tam. "A kolik ho asi je?" Ptám se. "Asi na lžičku". "Ale jak to že to nevyteče ven? To asi maminka musela udělat stojku". Táta rezignoval a raději počkal, až se naučím číst.

1 0
možnosti
AS

Díky. Inu, byl jste zvídavé dítko, to jste to určitě dotáhl daleko :-) ... a s tou stojkou je to vlastně dost logický, ne?

0 0
možnosti
AS

Díky, Jani, v podstatě jste vystihla hlavní myšlenku :-)

0 0
možnosti
JR

J38a52r31a 38R56a68n94k

28. 8. 2016 2:35

Pekny.....a hlavne ta trpelivostR^

1 0
možnosti
AS

Díky... no to víte, že okamžiky, kdy je to s mou trpělivostí horší, si raděj nechávám pro sebe... protože okolí vždy vidí jen tu "poslední kapku" a říká si, hysterka jedna, kvůli takový kravině ztrácí nervy...

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1743x
Sdílejte se mnou zážitky čtyřnásobné maminky, co se navíc pokouší znovu zapojit do pracovního procesu!

Seznam rubrik